<SnowHeart Blog>

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi. HudaAliah. I wanna say that Imissyou !


Heart's

Contact Me

credits
05:14 | 0 Cloud(s)
Tired !

Karolaunicorn.tumblr.com

Aku 
move on.

aku penat !

BERHENTI BERHARAP ! 

                      Insane.    (1) My Feed
07:05 | 0 Cloud(s)
Miss him :3 Damn !

 (1) Tumblr

hi. assalamualaikum :3 bloggers. hi stalker. hi everyone ! 

aku rindu dia . Ya Allah , kau lindungilah dia. aku taktahu nak buat apa lagi untuk hilangkan perasaan rindu ni :'/ Menangis ? Em em. sampai dah takde airmata dah weh nak nangis sebab rindu ! Yeaa, dia mungkin taktahu apa yang aku rasa tapi perasaaan aku rasa semua ni :'/ why im still in love with you after all this happen and i dont know WHY ?  Its hurt me too much when someone in my heart but i cant have them in my arm :( urghh --' shit ! Im dumbass for missing you but oh well ! i dont have any idea abt that !  I wanted to text you but I remmebered that we dont talk anymore . OhMyyyyyy RxxxxxN, i missyou more than what you think babe ! ughhh please go from my heart and my mind ! Hmmmpp :/ i cant explain how painful it is waiting someone that never comes into ourlifeee ! Ya allah , it hurt me too much ! I dont know what to do anymore . That I know I MISSYOU BADLYYY  you acted like it was no big deal ! as more day past. I MISS US ! but mostlyy what we were going to be. So maybe tht never mattered you !

 I alwys think abt you bfore i fall asleep. the words you said, the way you looked. The things we laughed abt. the silent moments we shared. and when i DREAM, i'll DREAM of youu. because its abt you. always you Radzuan Ashraf ! #Crying .  Kbyeee . Goodnight bloggers ! Have a sweetdream!


  
03:08 | 0 Cloud(s)
Heart !

hi . assalamualaikum.

hahah xD finally hubungan aku hancur :'/ em em Jyeaaah . hati aku juga turut hancur ! Aku takmampu nak bertahankan hubungan aku . Em :'(  K , takpeeeelaa. Dia dah ada pilihan hati dia :') aku cumaaa kuatkan diri dan tabahkan hati *aku taksanggup weh* kau dengar tak weh . aku TAKSANGGUP ! Mungkin korang tengok aku happy , gelakgelak macam takde apa yang berlaku ! HATI ? Yea , hati aku ? korang tak rasa apa rasa dia weh . sakit sangatt ! sangat ! aku takkan dapat miliki dia lagi . Aku tahu . aku tahu semua tuh ! Aku pun tak mengharap yang dia kembali ! sikit pun tak weh . tahu kenapa ? SAYANG ! aku nak dia BAHAGIA dan GEMBIRA dengan pilihan hati dia ! dengan macam tu cukup buat aku bahagia :') Aku takdapat bahagia kan dia mungkin sebab tu dia cari lain :') curang ? Em em . tak kot . Dia buat apa yang buat dia rasa bahagia dan kasih sayang :') apa yang aku update di momnt, twitter, insta dan apa apa jelah. aku bukan mengharap dia kembali. TIDAK SAMA SEKALI ! aku update apa yang aku rasa. Aku berhak ! HATI aku ! dan kau kau kau , tak berhak nak marah aku nak update apa ! dan kau kau yang cakap aku kurang kasih sayang tu , beragak yee. Kalau aku kurang kasih sayang, aku dah lama mati bunuh diri ! kau silap ! SILAP BESAR weh ! disebabkan hidup aku penuh dengan kasih sayang lah aku KECEWA sekarang ! hidup aku penuh kasih sayang lah , aku takpernah menunjukkan yang aku sedih depan mereka ! disebabkan aku penuh kasih sayang . harihari dapat MORNING WISH dari kawankawan yang masih sayangkan aku , prihatin dengan aku !   sayangkan aku ! Aku takperlukan perhubungan untuk buat aku GEMBIRA ! TAKPERLU. Tapi lumrah manusia jika inginkan orang yang ISTIMEWA !~ macam kau jugaaa :') Aku putus cinta , aku bukan selemah yang disangka. Bukan aku taksayang . Itu menunjukkan aku KUAT ! AKU KUAT tanpa dia !

Kau takrasa apa aku rasa sebab tu ringan je mulut kau nak update macam tu bagai. Tapi aku tak kesah. Sebab hal macam tu aku tak hamik hati pun :') Bukan senang nak lupakan orang yang aku sayang . Baju dia gambar dia , merata rata  doh dalam bilik aku ! bersepoh sangat ! nak BUANG ? hhahah xD taksanggup. Kalau lah aku ni senang ngat jatuh hati dekat orang. Aku dah ada pengganti dia. takperlu aku sedih lare ginie. Takperlu !!!!! tapi aku KUAT !Penungguan aku ? sia sia . em entah lah. I dont have any idea abt tht ! aku perlukan masa untuk sembuh luka dihati aku ni dan melupakan semua kenangan !

Across the ocean, sea, sky , mountain. Starting to forget the way you look at me :3 how you treat me and everything abt you :3 Be tough. Be Stron. That we're called FAITH !
 Wahai Acap , maafkan saya sebab takdapat bahagiakan awak. maafkan semua salah saya pada awak. Saya akan sayang awak sehingga HATI saya terima yang awak dah dimiliki orang lain ! saya nak awak tahu , tak semudah itu untuk saya menerima semua ni. semua kenangan dan semua harihari saya dengan awak, semuanya bermain dalam fikiran saya. Bayang awak tak pernah hilang ! awak juga takpernah hilang dari fikiran kita. saya juga manusia yang tak pernah lari dari kesilapan :'/ saya minta maaf awak ! saya  harap awak BAHAGIA dengan abby :* Iloveyouuufuckingdamnmuch sayang ! seperti biasa saya mesti tunggu awak kan sampai awak dapat phone :3 hahaha  tapi itu dulu kan . dulu . sekarang ni phone hanya berbunyi jika ada text dari kawankawan perempuan saya :) byee RadzuanAsraf !!!!
05:01 | 0 Cloud(s)
awak , awak dan awak !


hoixx hoixxx ! 
*lebih sopan* Assalamualaikum :)

Lamakan tak update blog:) more to phone act: So, jarang update blog . Ni ada masa sikit nak update . hahaha xD cehh ekauu ! *senanya banyak masa* haha xD masa berjalan dengan begitu pantas. Dah dua minggu Acap kat sana kan *PLKN* Hmmmm :'( Rindu dia tapi dalam masa yang sama aku meragui kejujuran dia terhadap aku :( eeee, aku dah ramai gila tanya pendapat tapi hmmm :( aku taktahu kenapa jadi macam ni. aku pendam semuanyaaa. aku taknak dia terasa dan aku cuba bertahankan hubungan ni :') bila aku simpan , aku makin lama makin sakit hati  ;(  ni semua sebab sayang ! aku nak dia tahu yang aku sayang dia :( sayang sangat ! tapi kalau dah terputus tengah jalan. aku pasrahh babe xD *konon* aku harap aku dah cukup bersedia bila dia dah tinggalkan aku nanti. *senanya taksanggup* hahahaha XD kalau dia buat Kontrak Cinta dekat sana, aku pancung kepala dia ! hahaha XD Setiap kali aku tenung phone , tetiba ada text masuk , aku berharapkan DIA yang text aku. Sekarang dapat text pun hujung minggu ! Eish , nyampoooh ! bukan pergi jauh pun, Gambang je. Kalau boleh aku nak dia ada kat sini tanpa pergi manamana :D * koya*   Aku ni macam takpernah bercinta jarakjauh pulaa kan :* bak kata orang bercinta jarak jauh mengenalkan kita erti RINDU. *Cehwaah ekau* Mnegajar kita erti KESABARAN ! haha XD Yeke ? dah start nak merapu bagai :*bila aku fikirkan balik apa yang aku rasa , apa yang aku fikir , semuanya kemungkinan BESAR , dia ada lain . haa , kauuu ! tengok fikiran aku. Aku harap apa yang aku fikir tak BETUL ! taksanggup nak kecewaaaa weh ! urghhhh TAKNAAAAAAAK ! AKU TAKNAK HILANG DIA JUGAAAAAA  :( Sayang aku kat dia takpernah berkurang ! ahhh , aku DOWN gilaaaa ! Stay Strong and I'll Smiling :* 

every single night

Wahai kesayanganku : 
saya nak peluk awak dan pegang erat tangan awak kuatkuat dalam doa saya supaya hati awak tidak akan berpaling arah dan perasaan awak terhadap saya takkan pernah kurang :) saya taksanguup nak hilang awak ! Andai awak tinggalkan saya nanti , saya mengharapkan airmata saya takkan jatuh untuk awak . Ini bukan kerana saya tak sayang awak tapi ini tanda saya cuba KUAT tanpa awak. Saya cemburu , sakit hati , marah, saya pendam . saya taknak awak terasa. walaupun hati saya paraaaah . sakit sangat rasanya! semuanya sebab sayang awak ! awak , kalau awak baca ni , saya harap awak faham perasaan saya. awak sangat berMAKNA ! kbyee :'(
05:54 | 0 Cloud(s)
Shit :3


Assalamualaikum :) 

Tittle aku kali ini mungkin agak kurang ajar. fuuh ==' Lepas ni NO PHONE , NO FACEBOOK, NO WHATSAPP AND NO TWITTER . Yang gua hanya adalah INSTAGRAM AND BLOG  ! See :3 kali ni gua betulbetul NEKAD. Dah habis sekolah pun nak buat cerita bukanbukan pasal aku :) whoaaa . great (Y) try nak jatuhkan aku kepe ? hahaha :D OKAY ! Aku tak kacau hidup oakme pun , oakme nak kacau hidup aku kenapa ? Lehaaai -,- Takde LIFE dah , ke cara macam tu buat kau ada LIFE. Cakap bende BETOL pun SALAH . cakap SALAH lagilah SALAH. Dah tu kau nak apa ? Kenyataan PALSU kau tu betol . macam tu >.<  Sukahati korang ah :0 LIFE korangkan sayang kan kan :)) aku bukan nak lari , cuma aku sakithati. sakit sangat . Yea , aku tahu bukan semua orang suka kita. dan bukan semua orang aku suka lah ! Kalau cara macam tu nak buat kau jatuhkan aku :) buatlah. nanti jawablah dengan sendiri dengan Allah :) nak tuduh tuduh lah . Yang PERCAYA tu, aku faham diorang tu KAWANKAWAN kau , sebab tu SENANG nak percaya .takpe takpe >.< percaya lah aku tak kesah. Now aku taktahu apa jadi dengan hubungan aku dengan Acap :'/ Acap pun percaya cerita tuh. sedih weeeh boyfriend sendiri buat macam ni :'/ #Wipetears . aku ingat dia nak suruh aku EXPLAIN everything tapi tekaan aku salah . dia percaya ;'/ dia hanya dengar sebelah pihak ! Woooooi ,silalah faham kau pemberi semangat dkat aku. Now aku aku dapat apa ? Sesibuk mana aku , aku tak abaikan kau weeh . aku taktahu ah kalau kau rasa macam tu :'/ Hmmm ;'/ aku tak marah kalau kau anggap aku SALAH, tapi kenapa tak dengar penjelasan aku ? WHYY ? Itulah yang paling aku rasa DOWN gilaaaaaa :'(

Life goes on

 *KAU* aku tujukan pada PEMBERITA YANG BUAT STORY NI HOT okayyy :') Teruskan , teruskan ! aku penaat ah dengan drama dan cerita korang ni :') Tahu nak bercerita tapi mana BUKTI . Setakat mulut , aku pun bolehlaaah buat dramaaa mengarut ni :'( TAKPEEE :') aku maafkan okay !

To Acap : Seriuslyy, aku rinduu kau tahap max ! tak tertanggung rindunyaa. aku hanya dapat meluahkannya melalui TANGISAN :') aku taktahan >.< takecare okay :') IM SORRY ! 
03:10 | 0 Cloud(s)
Haaaaih -,-

hi gegirls and beboys :) 
lama tak bersua muka ? alahaaai --' rinduu pulak kita rasa . chaaaait ! boringgg siaa -,- hhaha .  Nasib baik Sofie Nadwa tak dapat PLKN :) hahaha :) Dapatlah aku merapu meraban dengan si kechek tu dekat Twitter :* Haih -,- Siapa lagi yang pergi PLKN ? Takpe takpe . PLKN adalah tempat yang TERBAIK untuk awokme :)) hahah :D  Wahai cik abang dan cik adik yang manis lagi COMEL & HENSEEENG. Dah pergi PLKN tuh jangan lupa adik Pendeek awak dekat sini yee :* Nanti Raya Cina kita HANG kuantan yee. kita jumpa yee :* InsyaAllah KITA JUMPA :)) haha :D awokmee duduk lah dekat PLKN ye :) Nanti cerita moments korang dekat sana ye , everything tau cerita dekat kita ye :) kita nak tahu pengelaman korang kat sana . HudaAliah kan tak pergi . So nak tahu juga moments korang kat sana :* hahaha . okay okay guyxx . Nanti papehal roger taukk :) Byeeeeee . Vebiuuu <3 Blogeerxx . 
02:33 | 0 Cloud(s)
what ? =='

Hi boy and girlxx

im back :) rindu lerr tu kan kan ? haha *perasan jap* dah getback with him :)  *Radzuanashraf . now what should i feel ? happy or sad ? i dont know ! Semalam baru gaduh dengan dia weeh ? pasal stats je kottt. nak melenting . alaaaaa ,bukan aku pergi mengatal pun . aku tahu dia JEALOUS . Dah tu dia tak fikir ke aku ni jealous juga . haaa ? :'( aduuuuh !  Harini , no text and no call . sumpah gua sedih . aku rindu kau sayang . EGO ? yes aku ego ! sangat ! Baju je yang dapat aku peluk :') time tidur . haha :D Tahu tak ? dia ni bukan yang lelaki yang aku nak . serius talk ! haha . tapi aku bersyukur dapat dia . hahah . dia tak sweet yang korang bayangkan cuma sometime he's trying to be sweet ! dia bukan lelaki yang cakap banyak , jenis senyap je . kekadang kalau JUMPA , bila takde topik dia DIAM je . haha . sometime rasa cakap tunggul pun ada juga . hahaha :D tapi takpe aku still sayang dia. aku dengan dia bercinta tapi macam tak bvercinta . sebab panggil KAU AKU . kiotaorang kekadang je guna panggilan MANJAAA like biy sayang . hahah :D *ignore. Hope dapat jumpa dia hari khamis ni . whoaaaa #excited . Rinduuuuuu dia sesangat sangat ! Iloveyouuuu biy :* kbyee :>


MH.