HOMIE ABOUT AFFIES
extra extra extra

“You're so convinced you'll disappoint people if you show them that you're not perfect. You don't realize you are perfect. Your imperfections are what make you perfect. They make you you. That's what people love. It's what I love too.”

my network

+ follow// facebook// twitter//

its all about us


Previous post

Blablaabla --'
Week's
Im Back
Miss him :3 Damn !
Heart !
awak , awak dan awak !
Shit :3
Haaaaih -,-
what ? =='
Le'Girl Syazwanie

advertisment


Title: Blablaabla --'
written on Sunday, 29 June 2014 @ 06:09 ✈{ }

hi guys. 

Imissyouu so much. lama doh tak update kan :) Hehehe :3 Already two weeks here.
Now kita dalam bulan Ramadhan. Harini 1Ramadhan and kita cuma berbuka bubur lambak je.
Heyy you. Saaya rindu la. Bila boleh meet sayanng ? --' Bhahaha xD Aku baru je balik kamsis harini, tapi sedih bapoooook lah rindu ke maa abah. Especially my alongggggg ! ughh -..- imisyouu along. Jangan lupa bank in duit minggu ni. nak pakai duit ! Sungguh laaaaa, aku benor rindu ke mu ni along oiii.


Counting days fr Raya ahh --' Kbyee :*


Title: Week's
written on Monday, 9 June 2014 @ 02:36 ✈{ }

Assalamualaikum :)

Hi .

Bertemu lagi kita disini yaw :) dengan penuhhhhhhhhh kesabaran nak tahu pengembangan aku kan kan kan ? *perasanlebih* Ecehhhhhh , untuk stalker stalker terhebat mcm awak mesti nak tahu kan :) Elehhhh , mengaku lah ! Angkat tangan cepat ! Babeeeee, serius i nak cakap ni. Kita dah masuk bulan JUN woi. Bulan JUN tauuu ! Lagi 6 bulan tahun 2015. haih -..- cepatnya masa berlalu kan. Tuptup.
Aku dah nak sambung belajar dah ! 16/ 6 i'll be a student in Polisas :) Heeee  :3 

Babe,
aku dah dapat sorang kawan polisas yang sama kos dengan aku iaitu Sains Kesetiausahaan. Hee :3 belum masuk lagi dah dapat kawan. Cehhhhh :P Bersyukur sangat. Taklah rapat. Sekurangkurangnyaa ada lah juga kawan yang kenal kat sana . Takde lah aku membatu. Aku bukannya friendly sangat. HAHA XD Seminggu lagi woii. SEMINGGU LAGI ! Emphhhhhhhhh -..- Everytime i think abt it. i'll feel so nervous ! Ughhh. Too Scared :( i hope i can get my confident level back :'( bcs my confident level just 30% . Its not enoughhh ! Seriuslyyyy not enoughh ! Hhahah xP You know ? I dont buy anything to be there. My mum so noisy bcs i didnt prepare anything. What can i do is laugh laugh laugh. Hhahaha xD Melawan nnti dehaka dakk ? Soi gelak je lah mampu :P lah. Seeyou soon blogger. I've many thing to do. This week im so busyyyyyy :/ Ughh-..- And so lazy la. kahkah xd 

Bye. * typing * * delete * * typing * * delete * * typing * * delete * . 
K serius. i've lot thing to popet popet popet here. But time so jealousyyy with me :* Kbye. 



Title: Im Back
written on Thursday, 15 May 2014 @ 07:39 ✈{ }


Assalamualaikum  :3 

Hai , Whats up guys :)


Lets forget the past :) Past is past right ? Babe , nak tahu tak ? Cehhhhh,mesti nakk tahuu kan kann --' *mata ke atas tangan dibahu*  A H A H A xD  Result UPU dah keluarkan 5 hari lepas. Tapi aku takdapat. Result aku takde lah gempak mana. Hehe. Mybe bukan rezeki aku dekat situ. Esok pukul 12 tengahari reslt politeknik/institusi kemahiran keluar. Aku harap aku dapat lah Poli yang aku minta tu. If takdapat juga, aku minta rayuan atau aku terus pergi Pra dip  :) Kena usaha kalau  kita nak sesuatu kan :') 

Be Happy | via Facebook

Hey, 
Siaapa yang suka sangat stalker gua yang gua tahu atau tak. aku nak cakap kesah yang pernah aku update yang meroyan mengila or what lah kan :) Lupakan ! Aku nak delete tapi aku rasa takpatut pula. Mana lah tahu bila aku sedih, aku baca entry lepas boleh buat aku gelak ke kan --' . Blog ni dah jadi sebahagian life aku. Even aku jarang update tapi hati aku masih ada rasa nak menulis lagi dalam blog ni. H A H A H A x) Cerita pasal boyfriendboyfriend ni nanti dulu lah :) Apaapa pun fikir belajar dulu :) ada tu memang lah ada tapi takde lah macam sebelum ni. Nak text, call, whatsapp 24hrs. Lagipun dia study.Takkan laa nak ganggu dia ada kelas. Takpatut pula kan :) yang penting kami tahu apa yang kami buat :) InshaaAllah. We do the best fr our relay :) 

#Be crazy,be weird and ignore what people think abts you :) Bye



Title: Miss him :3 Damn !
written on Friday, 7 February 2014 @ 07:05 ✈{ }

 (1) Tumblr

hi. assalamualaikum :3 bloggers. hi stalker. hi everyone ! 

aku rindu dia . Ya Allah , kau lindungilah dia. aku taktahu nak buat apa lagi untuk hilangkan perasaan rindu ni :'/ Menangis ? Em em. sampai dah takde airmata dah weh nak nangis sebab rindu ! Yeaa, dia mungkin taktahu apa yang aku rasa tapi perasaaan aku rasa semua ni :'/ why im still in love with you after all this happen and i dont know WHY ?  Its hurt me too much when someone in my heart but i cant have them in my arm :( urghh --' shit ! Im dumbass for missing you but oh well ! i dont have any idea abt that !  I wanted to text you but I remmebered that we dont talk anymore . OhMyyyyyy RxxxxxN, i missyou more than what you think babe ! ughhh please go from my heart and my mind ! Hmmmpp :/ i cant explain how painful it is waiting someone that never comes into ourlifeee ! Ya allah , it hurt me too much ! I dont know what to do anymore . That I know I MISSYOU BADLYYY  you acted like it was no big deal ! as more day past. I MISS US ! but mostlyy what we were going to be. So maybe tht never mattered you !

 I alwys think abt you bfore i fall asleep. the words you said, the way you looked. The things we laughed abt. the silent moments we shared. and when i DREAM, i'll DREAM of youu. because its abt you. always you Radzuan Ashraf ! #Crying .  Kbyeee . Goodnight bloggers ! Have a sweetdream!


  


Title: Heart !
written on @ 03:08 ✈{ }

hi . assalamualaikum.

hahah xD finally hubungan aku hancur :'/ em em Jyeaaah . hati aku juga turut hancur ! Aku takmampu nak bertahankan hubungan aku . Em :'(  K , takpeeeelaa. Dia dah ada pilihan hati dia :') aku cumaaa kuatkan diri dan tabahkan hati *aku taksanggup weh* kau dengar tak weh . aku TAKSANGGUP ! Mungkin korang tengok aku happy , gelakgelak macam takde apa yang berlaku ! HATI ? Yea , hati aku ? korang tak rasa apa rasa dia weh . sakit sangatt ! sangat ! aku takkan dapat miliki dia lagi . Aku tahu . aku tahu semua tuh ! Aku pun tak mengharap yang dia kembali ! sikit pun tak weh . tahu kenapa ? SAYANG ! aku nak dia BAHAGIA dan GEMBIRA dengan pilihan hati dia ! dengan macam tu cukup buat aku bahagia :') Aku takdapat bahagia kan dia mungkin sebab tu dia cari lain :') curang ? Em em . tak kot . Dia buat apa yang buat dia rasa bahagia dan kasih sayang :') apa yang aku update di momnt, twitter, insta dan apa apa jelah. aku bukan mengharap dia kembali. TIDAK SAMA SEKALI ! aku update apa yang aku rasa. Aku berhak ! HATI aku ! dan kau kau kau , tak berhak nak marah aku nak update apa ! dan kau kau yang cakap aku kurang kasih sayang tu , beragak yee. Kalau aku kurang kasih sayang, aku dah lama mati bunuh diri ! kau silap ! SILAP BESAR weh ! disebabkan hidup aku penuh dengan kasih sayang lah aku KECEWA sekarang ! hidup aku penuh kasih sayang lah , aku takpernah menunjukkan yang aku sedih depan mereka ! disebabkan aku penuh kasih sayang . harihari dapat MORNING WISH dari kawankawan yang masih sayangkan aku , prihatin dengan aku !   sayangkan aku ! Aku takperlukan perhubungan untuk buat aku GEMBIRA ! TAKPERLU. Tapi lumrah manusia jika inginkan orang yang ISTIMEWA !~ macam kau jugaaa :') Aku putus cinta , aku bukan selemah yang disangka. Bukan aku taksayang . Itu menunjukkan aku KUAT ! AKU KUAT tanpa dia !

Kau takrasa apa aku rasa sebab tu ringan je mulut kau nak update macam tu bagai. Tapi aku tak kesah. Sebab hal macam tu aku tak hamik hati pun :') Bukan senang nak lupakan orang yang aku sayang . Baju dia gambar dia , merata rata  doh dalam bilik aku ! bersepoh sangat ! nak BUANG ? hhahah xD taksanggup. Kalau lah aku ni senang ngat jatuh hati dekat orang. Aku dah ada pengganti dia. takperlu aku sedih lare ginie. Takperlu !!!!! tapi aku KUAT !Penungguan aku ? sia sia . em entah lah. I dont have any idea abt tht ! aku perlukan masa untuk sembuh luka dihati aku ni dan melupakan semua kenangan !

Across the ocean, sea, sky , mountain. Starting to forget the way you look at me :3 how you treat me and everything abt you :3 Be tough. Be Stron. That we're called FAITH !
 Wahai Acap , maafkan saya sebab takdapat bahagiakan awak. maafkan semua salah saya pada awak. Saya akan sayang awak sehingga HATI saya terima yang awak dah dimiliki orang lain ! saya nak awak tahu , tak semudah itu untuk saya menerima semua ni. semua kenangan dan semua harihari saya dengan awak, semuanya bermain dalam fikiran saya. Bayang awak tak pernah hilang ! awak juga takpernah hilang dari fikiran kita. saya juga manusia yang tak pernah lari dari kesilapan :'/ saya minta maaf awak ! saya  harap awak BAHAGIA dengan abby :* Iloveyouuufuckingdamnmuch sayang ! seperti biasa saya mesti tunggu awak kan sampai awak dapat phone :3 hahaha  tapi itu dulu kan . dulu . sekarang ni phone hanya berbunyi jika ada text dari kawankawan perempuan saya :) byee RadzuanAsraf !!!!


Title: awak , awak dan awak !
written on Wednesday, 22 January 2014 @ 05:01 ✈{ }


hoixx hoixxx ! 
*lebih sopan* Assalamualaikum :)

Lamakan tak update blog:) more to phone act: So, jarang update blog . Ni ada masa sikit nak update . hahaha xD cehh ekauu ! *senanya banyak masa* haha xD masa berjalan dengan begitu pantas. Dah dua minggu Acap kat sana kan *PLKN* Hmmmm :'( Rindu dia tapi dalam masa yang sama aku meragui kejujuran dia terhadap aku :( eeee, aku dah ramai gila tanya pendapat tapi hmmm :( aku taktahu kenapa jadi macam ni. aku pendam semuanyaaa. aku taknak dia terasa dan aku cuba bertahankan hubungan ni :') bila aku simpan , aku makin lama makin sakit hati  ;(  ni semua sebab sayang ! aku nak dia tahu yang aku sayang dia :( sayang sangat ! tapi kalau dah terputus tengah jalan. aku pasrahh babe xD *konon* aku harap aku dah cukup bersedia bila dia dah tinggalkan aku nanti. *senanya taksanggup* hahahaha XD kalau dia buat Kontrak Cinta dekat sana, aku pancung kepala dia ! hahaha XD Setiap kali aku tenung phone , tetiba ada text masuk , aku berharapkan DIA yang text aku. Sekarang dapat text pun hujung minggu ! Eish , nyampoooh ! bukan pergi jauh pun, Gambang je. Kalau boleh aku nak dia ada kat sini tanpa pergi manamana :D * koya*   Aku ni macam takpernah bercinta jarakjauh pulaa kan :* bak kata orang bercinta jarak jauh mengenalkan kita erti RINDU. *Cehwaah ekau* Mnegajar kita erti KESABARAN ! haha XD Yeke ? dah start nak merapu bagai :*bila aku fikirkan balik apa yang aku rasa , apa yang aku fikir , semuanya kemungkinan BESAR , dia ada lain . haa , kauuu ! tengok fikiran aku. Aku harap apa yang aku fikir tak BETUL ! taksanggup nak kecewaaaa weh ! urghhhh TAKNAAAAAAAK ! AKU TAKNAK HILANG DIA JUGAAAAAA  :( Sayang aku kat dia takpernah berkurang ! ahhh , aku DOWN gilaaaa ! Stay Strong and I'll Smiling :* 

every single night

Wahai kesayanganku : 
saya nak peluk awak dan pegang erat tangan awak kuatkuat dalam doa saya supaya hati awak tidak akan berpaling arah dan perasaan awak terhadap saya takkan pernah kurang :) saya taksanguup nak hilang awak ! Andai awak tinggalkan saya nanti , saya mengharapkan airmata saya takkan jatuh untuk awak . Ini bukan kerana saya tak sayang awak tapi ini tanda saya cuba KUAT tanpa awak. Saya cemburu , sakit hati , marah, saya pendam . saya taknak awak terasa. walaupun hati saya paraaaah . sakit sangat rasanya! semuanya sebab sayang awak ! awak , kalau awak baca ni , saya harap awak faham perasaan saya. awak sangat berMAKNA ! kbyee :'(


Title: Shit :3
written on Wednesday, 25 December 2013 @ 05:54 ✈{ }


Assalamualaikum :) 

Tittle aku kali ini mungkin agak kurang ajar. fuuh ==' Lepas ni NO PHONE , NO FACEBOOK, NO WHATSAPP AND NO TWITTER . Yang gua hanya adalah INSTAGRAM AND BLOG  ! See :3 kali ni gua betulbetul NEKAD. Dah habis sekolah pun nak buat cerita bukanbukan pasal aku :) whoaaa . great (Y) try nak jatuhkan aku kepe ? hahaha :D OKAY ! Aku tak kacau hidup oakme pun , oakme nak kacau hidup aku kenapa ? Lehaaai -,- Takde LIFE dah , ke cara macam tu buat kau ada LIFE. Cakap bende BETOL pun SALAH . cakap SALAH lagilah SALAH. Dah tu kau nak apa ? Kenyataan PALSU kau tu betol . macam tu >.<  Sukahati korang ah :0 LIFE korangkan sayang kan kan :)) aku bukan nak lari , cuma aku sakithati. sakit sangat . Yea , aku tahu bukan semua orang suka kita. dan bukan semua orang aku suka lah ! Kalau cara macam tu nak buat kau jatuhkan aku :) buatlah. nanti jawablah dengan sendiri dengan Allah :) nak tuduh tuduh lah . Yang PERCAYA tu, aku faham diorang tu KAWANKAWAN kau , sebab tu SENANG nak percaya .takpe takpe >.< percaya lah aku tak kesah. Now aku taktahu apa jadi dengan hubungan aku dengan Acap :'/ Acap pun percaya cerita tuh. sedih weeeh boyfriend sendiri buat macam ni :'/ #Wipetears . aku ingat dia nak suruh aku EXPLAIN everything tapi tekaan aku salah . dia percaya ;'/ dia hanya dengar sebelah pihak ! Woooooi ,silalah faham kau pemberi semangat dkat aku. Now aku aku dapat apa ? Sesibuk mana aku , aku tak abaikan kau weeh . aku taktahu ah kalau kau rasa macam tu :'/ Hmmm ;'/ aku tak marah kalau kau anggap aku SALAH, tapi kenapa tak dengar penjelasan aku ? WHYY ? Itulah yang paling aku rasa DOWN gilaaaaaa :'(

Life goes on

 *KAU* aku tujukan pada PEMBERITA YANG BUAT STORY NI HOT okayyy :') Teruskan , teruskan ! aku penaat ah dengan drama dan cerita korang ni :') Tahu nak bercerita tapi mana BUKTI . Setakat mulut , aku pun bolehlaaah buat dramaaa mengarut ni :'( TAKPEEE :') aku maafkan okay !

To Acap : Seriuslyy, aku rinduu kau tahap max ! tak tertanggung rindunyaa. aku hanya dapat meluahkannya melalui TANGISAN :') aku taktahan >.< takecare okay :') IM SORRY ! 



© 2012 Layout made by mintrose. Have a nice blogging day !