//Simple is better

HudaAliah


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status :InloveewithApoy

Home About
Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Yaa

Boyf
Assalamualaikum xx

Hari semalam pasal sahabat gua. Harini pasal chinta hati gua :) Kalau dia tahu aku update ni confirm kata aku beria gila. Hahahahah xD bukan beria ke orang lain pun ke dia juga. hm 
Lantak ah. selagi aku tak gila kan orang lain. hanya kau je satusatu ye lelaki yang aku cinta. 
Hahahhah. mesti menyampahkan bila aku cakap 'cinta'. Tapi itulah dia lelaki pertama yang aku paling sayang. Buat apa aku bertahan dengan perangai dia. Buat apa aku buang semua rasa sakit hati aku. Buat apa aku abaikan semua perbuatan dia yang menyakitkan hati aku tu. SEMUA sebab sayang weh. Aku taknak rasa kehilangan lagi. Sebab sayang juga aku bertahan sampai sekarang. dan ini kali pertama aku take serious in relationship. sebelum ni mana pernah. sampaikan kawan sendiri pun tak percaya yang aku setia sekarng ni. Pffffft gila rasa. Hhahahahah :)

hahah. sorry cause im alwys being annoying fr you. i need you everyday cause takde dia aku bosan as fuck. Hhahaha. cause youre my fav person in mylife :) i didnt to lose you. im sorry biy the mistake that i did. Hehehe :) sorry alwys make you worried abt me. thankyou fr scrifice your time fr me :) thank fr create the great moment :)) i love ur smile. love ur eyes. Hahah. i cant stop looking at your picture. Argghhh melting. Hahahhahahah :) thankyou fr stay :) why you so cute? --' i wnt you being alwys beside me and i know hm dream only. we're far :) after final , inshaAllah ill meet you fr whole day. Hahhaha. Cant wait ah biy. hahahha :)


fr Azrul:

imsorry i cant be a perfect girl for you. You just have to accept the fact that who i am. Im trying mybest to make you stay and love me more than you do. we used to talked for hours and almost everyday. now imlucky because ive you. Seriusly, im only inlove with you. hm only you no others. 
Even if i had a million reasons to leave but i choose to stay with you. Another month, Another year, Another smile. Another tear, Another winter and another summer too but there can never be another you. hehehe :) I wish my eyes could see you everyday biy. hm Insha Allah. I think I should stop overthinking. sometimes i wonder and i ask myself what i mean to you. em.I would be lying if said i ddnt missyou. Imissyouuuuuu very mych my swttybunnyboo :*


-sorry untuk english yang tungganglanggang tu-

Comeback;

Assalamualaikum. xx

Lama dah kita tak menaip kan. eheeeem eheem *batuk. bfre dis aku lupa password blog sendiri. 
Yelahhhh lama dah tak update apa apa dalam ni. Hahaha. Final nak dekat dah wehhhh. fhewwww --'
Risau lah juga. em Subject shorthand lah paling perghhhh scaryyy tau tau. kalau nak tahu shorthand tu apa. Kauorang google jelahhh. Hahaha. senang ! 

you know. when you are tested. Feelings/emotianlly, mentally, physically. sometimes at the smallest thing. sometimes that should disappear in a blink of eyes. still you are feeling tested. this is the virtue being human. countless trials. difficulties. Tipuuu la kalau aku takpernah rasa give up. Bohong laa kalau aku tak rasa nak end up all this shit thing. Tapi aku sayang. hm :/ persahabatan aku sering diuji sampai satu masa aku fikir aku nak blaa dari hidup dia. dan sampai satu detik aku menjauhkan diri. aku tak kisah dianggap  kejam. Hahahaha.
"aku bukan kejam sangat nak pisahkan yaa dengan akak. aku bukan yaa"
Yee, kau bukan aku. sebab apa kau berbeza. Sangat berbeza. Dan kau jangan pernah samakan aku dan kau. Aku manusia yang sering melakukan kesilapan. Dah takde apa yang perlukan kita fix semuanya. Everything was CHANGED. Aku tidak pernah terasa hati dengan kau sebab kau kawan aku. Aku manusia sama seperti kau. Tiada kesempurnaan dalam diri aku yang engkau cari. 


apa yang  aku rasa. taksama macam kau rasa. apa kau nampak, tak sama dengan apa yang aku lalui. kau nampak aku senyum, ketawa. Hakikatnya tetap taksama. berkali-kali aku cakap. kau takperlu fikirkan aku sebab buat kau sakithati je :) kau sendiri cakap kau dah takkisah if takde kawan sekali pun. dan kalau betul ada terdetik dalam hati kau untuk itu. aku mohon. Make it fast.  Wahai sang sahabat, aku takkan pernah ganggu kau lagi dengan masalah aku dengan cerita aku. Aku anggap kau seperti kali pertama kita bertemu.  Heehehe :) past is past. i hate to remember the shit thng. it hurt me too much. but i alwys remember all thing that we make together cause iloveyou. Even you did not know abt what ai feel :) imsorry mysweeyheart :)) Kbye






Blablaabla --'
hi guys. 

Imissyouu so much. lama doh tak update kan :) Hehehe :3 Already two weeks here.
Now kita dalam bulan Ramadhan. Harini 1Ramadhan and kita cuma berbuka bubur lambak je.
Heyy you. Saaya rindu la. Bila boleh meet sayanng ? --' Bhahaha xD Aku baru je balik kamsis harini, tapi sedih bapoooook lah rindu ke maa abah. Especially my alongggggg ! ughh -..- imisyouu along. Jangan lupa bank in duit minggu ni. nak pakai duit ! Sungguh laaaaa, aku benor rindu ke mu ni along oiii.


Counting days fr Raya ahh --' Kbyee :*

Week's
Assalamualaikum :)

Hi .

Bertemu lagi kita disini yaw :) dengan penuhhhhhhhhh kesabaran nak tahu pengembangan aku kan kan kan ? *perasanlebih* Ecehhhhhh , untuk stalker stalker terhebat mcm awak mesti nak tahu kan :) Elehhhh , mengaku lah ! Angkat tangan cepat ! Babeeeee, serius i nak cakap ni. Kita dah masuk bulan JUN woi. Bulan JUN tauuu ! Lagi 6 bulan tahun 2015. haih -..- cepatnya masa berlalu kan. Tuptup.
Aku dah nak sambung belajar dah ! 16/ 6 i'll be a student in Polisas :) Heeee  :3 

Babe,
aku dah dapat sorang kawan polisas yang sama kos dengan aku iaitu Sains Kesetiausahaan. Hee :3 belum masuk lagi dah dapat kawan. Cehhhhh :P Bersyukur sangat. Taklah rapat. Sekurangkurangnyaa ada lah juga kawan yang kenal kat sana . Takde lah aku membatu. Aku bukannya friendly sangat. HAHA XD Seminggu lagi woii. SEMINGGU LAGI ! Emphhhhhhhhh -..- Everytime i think abt it. i'll feel so nervous ! Ughhh. Too Scared :( i hope i can get my confident level back :'( bcs my confident level just 30% . Its not enoughhh ! Seriuslyyyy not enoughh ! Hhahah xP You know ? I dont buy anything to be there. My mum so noisy bcs i didnt prepare anything. What can i do is laugh laugh laugh. Hhahaha xD Melawan nnti dehaka dakk ? Soi gelak je lah mampu :P lah. Seeyou soon blogger. I've many thing to do. This week im so busyyyyyy :/ Ughh-..- And so lazy la. kahkah xd 

Bye. * typing * * delete * * typing * * delete * * typing * * delete * . 
K serius. i've lot thing to popet popet popet here. But time so jealousyyy with me :* Kbye. 


Im Back

Assalamualaikum  :3 

Hai , Whats up guys :)


Lets forget the past :) Past is past right ? Babe , nak tahu tak ? Cehhhhh,mesti nakk tahuu kan kann --' *mata ke atas tangan dibahu*  A H A H A xD  Result UPU dah keluarkan 5 hari lepas. Tapi aku takdapat. Result aku takde lah gempak mana. Hehe. Mybe bukan rezeki aku dekat situ. Esok pukul 12 tengahari reslt politeknik/institusi kemahiran keluar. Aku harap aku dapat lah Poli yang aku minta tu. If takdapat juga, aku minta rayuan atau aku terus pergi Pra dip  :) Kena usaha kalau  kita nak sesuatu kan :') 

Be Happy | via Facebook

Hey, 
Siaapa yang suka sangat stalker gua yang gua tahu atau tak. aku nak cakap kesah yang pernah aku update yang meroyan mengila or what lah kan :) Lupakan ! Aku nak delete tapi aku rasa takpatut pula. Mana lah tahu bila aku sedih, aku baca entry lepas boleh buat aku gelak ke kan --' . Blog ni dah jadi sebahagian life aku. Even aku jarang update tapi hati aku masih ada rasa nak menulis lagi dalam blog ni. H A H A H A x) Cerita pasal boyfriendboyfriend ni nanti dulu lah :) Apaapa pun fikir belajar dulu :) ada tu memang lah ada tapi takde lah macam sebelum ni. Nak text, call, whatsapp 24hrs. Lagipun dia study.Takkan laa nak ganggu dia ada kelas. Takpatut pula kan :) yang penting kami tahu apa yang kami buat :) InshaaAllah. We do the best fr our relay :) 

#Be crazy,be weird and ignore what people think abts you :) Bye


Shit :3

Assalamualaikum :) 

Tittle aku kali ini mungkin agak kurang ajar. fuuh ==' Lepas ni NO PHONE , NO FACEBOOK, NO WHATSAPP AND NO TWITTER . Yang gua hanya adalah INSTAGRAM AND BLOG  ! See :3 kali ni gua betulbetul NEKAD. Dah habis sekolah pun nak buat cerita bukanbukan pasal aku :) whoaaa . great (Y) try nak jatuhkan aku kepe ? hahaha :D OKAY ! Aku tak kacau hidup oakme pun , oakme nak kacau hidup aku kenapa ? Lehaaai -,- Takde LIFE dah , ke cara macam tu buat kau ada LIFE. Cakap bende BETOL pun SALAH . cakap SALAH lagilah SALAH. Dah tu kau nak apa ? Kenyataan PALSU kau tu betol . macam tu >.<  Sukahati korang ah :0 LIFE korangkan sayang kan kan :)) aku bukan nak lari , cuma aku sakithati. sakit sangat . Yea , aku tahu bukan semua orang suka kita. dan bukan semua orang aku suka lah ! Kalau cara macam tu nak buat kau jatuhkan aku :) buatlah. nanti jawablah dengan sendiri dengan Allah :) nak tuduh tuduh lah . Yang PERCAYA tu, aku faham diorang tu KAWANKAWAN kau , sebab tu SENANG nak percaya .takpe takpe >.< percaya lah aku tak kesah. Now aku taktahu apa jadi dengan hubungan aku dengan Acap :'/ Acap pun percaya cerita tuh. sedih weeeh boyfriend sendiri buat macam ni :'/ #Wipetears . aku ingat dia nak suruh aku EXPLAIN everything tapi tekaan aku salah . dia percaya ;'/ dia hanya dengar sebelah pihak ! Woooooi ,silalah faham kau pemberi semangat dkat aku. Now aku aku dapat apa ? Sesibuk mana aku , aku tak abaikan kau weeh . aku taktahu ah kalau kau rasa macam tu :'/ Hmmm ;'/ aku tak marah kalau kau anggap aku SALAH, tapi kenapa tak dengar penjelasan aku ? WHYY ? Itulah yang paling aku rasa DOWN gilaaaaaa :'(

Life goes on

 *KAU* aku tujukan pada PEMBERITA YANG BUAT STORY NI HOT okayyy :') Teruskan , teruskan ! aku penaat ah dengan drama dan cerita korang ni :') Tahu nak bercerita tapi mana BUKTI . Setakat mulut , aku pun bolehlaaah buat dramaaa mengarut ni :'( TAKPEEE :') aku maafkan okay !



what ? =='
Hi boy and girlxx

im back :) rindu lerr tu kan kan ? haha *perasan jap* dah getback with him :)  *Radzuanashraf . now what should i feel ? happy or sad ? i dont know ! Semalam baru gaduh dengan dia weeh ? pasal stats je kottt. nak melenting . alaaaaa ,bukan aku pergi mengatal pun . aku tahu dia JEALOUS . Dah tu dia tak fikir ke aku ni jealous juga . haaa ? :'( aduuuuh !  Harini , no text and no call . sumpah gua sedih . aku rindu kau sayang . EGO ? yes aku ego ! sangat ! Baju je yang dapat aku peluk :') time tidur . haha :D Tahu tak ? dia ni bukan yang lelaki yang aku nak . serius talk ! haha . tapi aku bersyukur dapat dia . hahah . dia tak sweet yang korang bayangkan cuma sometime he's trying to be sweet ! dia bukan lelaki yang cakap banyak , jenis senyap je . kekadang kalau JUMPA , bila takde topik dia DIAM je . haha . sometime rasa cakap tunggul pun ada juga . hahaha :D tapi takpe aku still sayang dia. aku dengan dia bercinta tapi macam tak bvercinta . sebab panggil KAU AKU . kiotaorang kekadang je guna panggilan MANJAAA like biy sayang . hahah :D *ignore. Hope dapat jumpa dia hari khamis ni . whoaaaa #excited . Rinduuuuuu dia sesangat sangat ! Iloveyouuuu biy :* kbyee :>


MH.